Sandıklı Termal Park Hotel Tur Programı

 Sandıklı Termal Park Otel 

 Türkiye’nin Termal Turizm Bölgesi 
 Afyonkarahisar / Sandıklı’da 5 yıldızlı 
 bir kış tatili sizleri bekliyor. 
 Lisinya Tur Farkıyla 
 Kaplıcaların Şifalı Sularında 
 Kendinizi Yenileyeceksiniz. 

Sandıklı Thermal Park Resort & Spa, COVID-19 salgını için tüm önlemlerini almıştır.

 2 Açık, 3 Kapalı Yüzme Havuzu, Kaplıca Kürleri için 4 adet Termal Havuz, 8 adet Özel Aile Banyosu 
----------------------------------------------------------
Fitness Center, Thermal Büfe, Su Kaydırakları, Çocuk Havuzları
----------------------------------------------------------
SPA bölümünde uzman eller tarafından masaj, çamur sargılama, bitki banyoları, cilt bakımları
----------------------------------------------------------
Sandıklı Hüdai Kaplıcalarını diğer kaplıcalardan ayıran en önemli özellik ünü tüm dünyaya yayılmış olan çamur banyolarıdır


-Tarihler-

07 Mart Perşembe | 10 Mart Pazar


 Kaçırılmayacak fırsat 

Her Hafta Kesin Kalkışlı
Yarım Pansiyon Konaklama
Sabah Kahvaltısı + Ara Öğünler ve
Akşam Yemeği

3 Gece / 4 Gün

Kişi Başı

 6999₺ 

'den başlayan fiyatlarla

Ulaşımsız Fiyat

 6499₺ 

'den başlayan fiyatlarla

(Kendi aracınızla giderseniz)

 Tüm Kartlara Vade Farksız 3 Taksit İmkanı 

TURLARIMIZ KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTEREBİLİR.

----------------------------------------------------------
Tüm hijyen koşullarına uyularak yarı kapasite hizmet vermektedir. Sağlığınız için tüm tedbirleri aldık. Sizlerin için güvenli bir ortam sağladık. Otelimiz güvenlik sertifikalıdır.

----------------------------------------------------------

İkbal Thermal Hotel & Spa Turumuza  BURADAN  bakabilirsiniz.

Safran Thermal Resort SPA & Convention Center Turumuza  BURADAN  bakabilirsiniz.

Kalkış Yerleri: Antalya - Serik - Manavgat - Alanya
PROGRAM
1 Gün:

Çıkış günü belirlenen saat ve güzergahlardan sizleri alıyoruz Karacaören Barajı Gölbaşı Kahvaltı molası veriyoruz. Burdur üzeri Afyon'un Sandıklı ilçesine ulaşıyoruz. Öğlen saatlerinde Sandıklı İçmeceler bölgesinde bulunan binbir derde deva kaplıca sularından içiyoruz ve otelimize hareket ediyoruz. Öğlen 12:00 civarı otelimize giriş yapıyoruz. Chech-in işlemlerimizin ardından tatilimize başlıyoruz. Güzel bir termal atilin ardından son gün öğle saatleri otelden ayrılarak dönüş yoluna geçiyoruz. Akşam 17:00 - 18:00 civarı alınış noktalarınıza bırakıyoruz.

Sandıklı Thermal Park Hotel

2 Açık, 3 Kapalı Yüzme Havuzu, Kaplıca Kürleri için 4 adet Termal Havuz, 8 adet Özel Aile Banyosu mevcuttur. Fitness Center, Thermal Büfe, Su Kaydırakları, Çocuk Havuzları siz değerli misafirlerimizin tatil keyfinizi en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için tasarlanmıştır. SPA bölümünde uzman eller tarafından masaj, çamur sargılama, bitki banyoları, cilt bakımları ve kuaför hizmetleri verilmektedir. Sandıklı Hüdai Kaplıcalarını diğer kaplıcalardan ayıran en önemli özellik ünü tüm dünyaya yayılmış olan çamur banyolarıdır. Bu mucizevi çamur banyoları 500 metre devam eden jeolojik bir çatlağın farklı yerlerinde kaynayıp 68 derecelik sıcaklığa ulaşan şifalı su ile özel şekilde hazırlanan toprağın karışımından oluşur. 2000 yıllık mucizevi şifalı suları Sandıklı Thermal Park Hotel kalitesi ve konforuyla sizlere sunuyoruz. Termal ve SPA bölümünden oluşan sağlık kompleksi toplam 4.188 m2'lik bir alan üzerine oturtulmuştur.

ANTALYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ 
Meydan PTT : 08:00
Mevlana BP : 08:05
Mark Antalya : 08:10
100. Yıl Samanyolu Pastanesi : 08:15
İl Sağlık : 08:20
5M Migros : 08:20
Adliye önü : 08:25
Çallı Kavşağı : 08:30
Özdilek : 08:40
Kepez Belediyesi : 08:35

SERİK İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Öğretmen Evi Karşısı : 07:25
Genpa Kavşağı : 07:20

MANAVGAT İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Side Total Kavşağı : 06:55
İbrahim Sözen Gençlik Merkezi : 06:50
Lisinya Ofis Önü : 06:40

ALANYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Alanyum : 05:20
25 Metrelik Yol Üzeri Süvari Magazası : 05:25
Başkent Hastahanesi Karşısı : 05:30
Hal Kavşağı Madam Coco : 05:35
Otogar Kavşağı : 05:40
Konaklı Işıklar : 06:00
Avsallar Işıklar : 06:15

(TUR ÇIKIŞ GÜNÜNDEN 24 SAAT ÖNCESİNDE KURULACAK OLAN WHATSAP GRUPLARIMIZDAN ALINIŞ SAATLERİ NET OLARAK BİLDİRİLMEKTEDİR)



1 Gün:


1 Gün:


1 Gün:


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

    İptal ve değişiklik şartları tur programımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve turumuzu satın alan tüm misafirlerimiz iş bu İptal, iptal ve değişiklik şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.                                                                               

    Madde1: Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen turun başlamasına veya devamına engel teşkil eden; kesin kayıtların gerekli yolcu sayısına ulaşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ile bu ve benzeri tüm mücbir sebeplerden dolayı turu iptal edebilir veya erteleyebilir. Bundan dolayı acentenin bir sorumluluğu ve tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda Lisinya Tur misafirlerine 2 gün öncesinden haber vermekle yükümlüdür. Bu durumda tüketicinin herhangi bir tazminat hakkı yoktur.

    Madde2: Misafirlerimiz Madde1 de belirtildiği gibi durumlarda Lisinya Tur’un belirlediği farklı bir tarihe seçim yapabilir, farklı bir tur rezervasyonuna bakiyesini aktarabilir ve/veya ücret iadesi talebinde bulunabilirler. İade talebinde bulunan misafirlerimize iade işlemi 14 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bu süre iade talebinin acenteye ulaştığı tarihte başlar. Acente tarafından iade işleminin gerçekleşmesinden sonraki süreç banka kanallarından takip edilir.

    Madde 3: Hizmetin başlamasına 60 gün kalaya kadar yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, turun başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %25'ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %50'sini, 14-7 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %75'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente‘ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin iptal taleplerinde geri ödemeler on dört (14) iş günü içinde yapılır. Bu gibi durumda beklenen süre konusunda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.

    Madde 4: Promosyonlu/İndirimli ürünlerde tüketici satın almış olduğu ürüne ait iptal-değişiklik hakkına sahip değildir.

     Madde 5: Kredi kartı, banka kartı veya havale/eft yolu ile yapılan ödemelerde iptal/iade tamamlanınca e-posta adresinize veya telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza ücret iadesi yapılmış demektir ancak iade edilen tutarın kartınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Kredi kartlarında 2-3 gün, hesap kartlarında 6-7 günü bulmaktadır.

    Kredi kartı ile taksitli yapılan alışverişlerde ücret bankaya tek seferde ödenir. Ancak bankanız bu tutarı kredi kartınıza taksitli şekilde iade eder.

    EK MADDE: (Erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. İptal değişiklik bu gibi turlarda sadece erken rezervasyon sigortası alan misafirlerde olur.

    Madde 6: Özel ürünlerde, tüketici, kendisinin veya birinci derecede akrabalarının tur dönemine denk gelen 10 günlük mutat iştigaline engel rahatsızlıklarını, tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi raporla veya ölüm halinde bunun belgelenmesi koşuluyla, hizmet için ödediği tutar kendisine iade edilir. Bu halde rapor ve belgeler hizmetin başlangıcından önce acentaya ibraz edilmesi gerekir.

    Madde 7: Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; Acente, Tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, hizmetin başlangıç tarihinden itibaren 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde Tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

    Madde 8: Tüketici daha öncesinde rezervasyon yaptığı herhangi bir geziden kaydını mazeret gösterip farklı bir gezi tarihine kaydırmak isteyebilir. Lisinya Tur müsaitlik durumuna göre hareket ederek yardımcı olmaya çalışır. (Geçiş esnasında oluşan ve/veya oluşacak farklar ödenmek durumundadır.)

    https://lisinyatur.com/sandikli-termal-park
    Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti.
    Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi No:75/A Manavgat/Antalya
    0242 743 33 44


    Bu çıktı 28.03.2024 16:44 tarihinde verilmiştir. Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.