Antalya Çıkışlı Gap Turu Tur Programı

  OTOBÜSLÜ BÜYÜK GAP TURU  

  HALFETİ - GÖBEKLİTEPE - MARDİN – MİDYAT – NEMRUT 

  ŞANLIURFA - MARDİN - ADIYAMAN'DA KONAKLAMA  
 HALFETİ’DE TEKNE TURU… URFA’DA SIRA GECESİ… NEMRUT’TA GÜN BATIMI… 
 Koşturmacasız Doya Doya Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır, Adıyaman 

3 Gece 4* ve 5*  bölgenin en seçkin otellerinde konaklama...

 Tecrübeli Bölge Rehberlerimiz ile Ayrıcalığı Hissedecek, Tarih ve Kültür'e Doyacaksınız 

HALFETİ'DE TEKNE TURU, URFA'DA YEMEKLİ SIRA GECESİ, NEMRUT'TA GÜN BATIMI

  TARİHLER  

1. TUR: 19-23 Mayıs

2. TUR: 26-30 Mayıs

3. TUR: 09-13 Haziran

 KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 

4 GECE 5 GÜN SADECE 1250₺ 

   TÜM KARTLARA VADE FARKSIZ  6 TAKSİT İMKANI   

TURLARIMIZ KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTEREBİLİR.

Bu program size uymadıysa otobüslü 6 gece 7 günlük programı incelemek için Tıklayınız...

ya da

4 gece 5 günlük uçaklı gap programını incelemek için Tıklayınız...

Kalkış Yerleri: Antalya Serik Manavgat Alanya
PROGRAM
1 Gün: Antalya - Gaziantep - Halfeti

Önceden verilen saat ve noktalardan siz değerli misafirlerimizi alarak (Antalya - 16:00 Civarı), (Serik - 16:45 Civarı), (Manavgat - 18:00 Civarı), (Alanya - 19:00 Civarı) yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah saatlerinde Halfeti'ye varıyoruz.



2 Gün: Halfeti - Rum Kale - Nemrut

Sabah kahvaltımızı extra olarak alıyoruz. Fırat Nehri üzerinde kuzeyden güneye 4. baraj olan Birecik Barajı ile bir kısmı sular altında kalan Halfeti’ye doğru yola çıkıyoruz. Bizi bekleyen özel teknemizle Birecik Baraj Gölü üzerinde birbirinden güzel manzaraların eşliğinde yaklaşık bir saat sürecek Tekne Turumuza başlıyoruz. Tekne turumuz esnasında ilk dikkatimizi çeken Fırat nehri ile Merziman Çayı’nın birleştiği noktada kurulan heybetli Rumkale oluyor. Kalenin ardından bir zamanlar yaşam alanı olarak kullanılmış Mağara Evleri ve önemli bir kısmı sular altında kalmış olan Savaşan Köyünü, sular altında kalan caminin suların üzerinde kalan tek kısmı olan minaresini görüp fotoğrafladıktan sonra tekrar otobüsümüzle buluşup Adıyaman'a doğru hareket ediyoruz. Kâhta ilçesi üzerinden Nemrut Dağı Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Kommagene Krallığı’ndan günümüze kalan en önemli eserleri görmek üzere yola çıkıyoruz . İlk durağımız Kommagene ailesi kadınları için yaptırılan ve önündeki sütun üzerinde bulunan Kartal Heykeli nedeniyle yöre halkı tarafından Karakuş Tümülüsü olarak adlandırılan mezar yapısı oluyor. Ardından minibüslerimizle Roma İmparatoru Septimus Severus zamanında eski adıyla Chabinas şimdiki adıyla Cendere suyu üzerinde inşa edilen Cendere Köprüsü oluyor. Yaklaşık 1900 yıldır ayakta olan bu köprüyü görüp Septimus Severus ailesiyle olan ilişkisini Lisinya Tur'un profesyonel rehberinden dinledikten sonra Kommagene Kralları’nın yazlık başkent olarak kullandıkları Arsemia kentinin yakınından geçerek Nemrut Dağı’na ulaşıyoruz. 2150 mt yükseklikteki zirvede Antiochos’un mezarının doğu ve batı taraflarındaki Zeus – Oromasdes, Apollon – Mithras, Herakles – Artagnes, Kommagene – Fortuna tanrılar heykellerini rehberimizin anlatımları ile dinletikten sonra GÜN BATIMINI izliyoruz. Gün batımı sonrası minibüslerimize binerek otelimize ulaşıyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama : Adıyaman Hotel Antiochos



3 Gün: Diyarbakır - Ulu Camii - Mardin - Kasimiye Medresesi

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra Rüya gibi Gap gezimize Diyarbakır yolculuğumuzla başlıyoruz.İlk olarak Meşhur On Gözlü Köprü'de hatıra fotoğraflarımızı çekindikten sonra, bir diğer durağımız olan Ulu Camii‘ ye doğru devam ediyoruz. Dualarımızı ettikten sonra, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesini ziyaret ediyoruz. Müzedeki serbest zamanımızın ardından, öğle yemeği almak için restauranta geçiyoruz.(Extra) Yemeğimizi yedikten sonra doğunun bir diğer incisi, gündüz gerdanlık, gece mezarlık olan Mardin'e doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. İlk olarak meşhur Eski Mardin Sokaklarını gezip, harika fotoğraflar çektikten sonra, Kasimiye Medresesine devam ediyoruz. Daha sonra sırasıyla; Deyrül Zaferan Manastırı, Mor Gabrial Manastırı ve Midyat gezisi yaparak , burada rehberimizin verdiği serbest zamanlar ve Lisinya Tur eşliğinde bir ömür hatırda kalıcak fotoğraflar çekindikten sonra konaklama yapıcağımız otele geçiyoruz.
 

Konaklama ve akşam yemeği: Babil Konakları, Yay Grand Hotel, Katori Deluxe Hotel 



4 Gün: Urfa - Balıklıgöl - Göbeklitepe - Ayn Zeliha Gölü

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından otelimizden ayrılıp Sıla Konağına (Devlet Konağı) doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Buradaki fotoğraf molamızın ardından,Telkariciler Çarşısına geçiyoruz. Dileyen misafirlerimiz buradan parfüm, takı veya süryani şarap alışverişi yapabilirler. Gezi ve alışveriş için verdiğimiz serbest zamanın ardından, meşhur Balıklıgöle doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Buradaki fotoğraf çekimimizin ardından, Göbeklitepe’ye doğru devam ediyoruz. Burada rehberimizin anlatımı ve çekeceğimiz harika fotoğraflarından ardından, pararomik olarak Urfa Kalesini görüp, Harran'a doğru yolumuza devam ediyoruz. Burada maneviyat yüklü zaman geçireceğimiz Hz.İbrahim (A.S.)’ın doğduğu mağaraya gidiyoruz. Duamızı ettikten sonra Ayn Zeliha Gölü'ne uğrayıp burada temiz hava ve fotoğraf için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra konaklama yapmak için otelimize geçiyoruz.
 

Sıra Gecesi (extra) ve Konaklama Şanlıurfa’daki Otelimizde Nevali Hotel, Harran Hotel, Uludağ Hotel

 



5 Gün: Gaziantep - Antalya

Rüya gibi Gap Turu’muzun son gününde sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra, ilk olarak Birecik – Kelaynak Gezisi için yola çıkıyoruz. Gezimizi tamamlayıp verilen serbest zamanın ardından, turumuzun son durağı olan Gaziantepe doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Gaziantep şehrini pararomik olarak gözlemledikten sonra, Zeugma Mozaik Müzesine doğru geçiş yapıyoruz. Burdaki muhteşem eserleri izleyip, Bakırcılar Çarşısına doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Burada alış-veriş için verilen serbest zamanın ardından, Gaziantep’in meşhur Tarihi Hamam’ına doğru yolumuza devam ediyoruz.Tarihi hamam gezimizin ardından, öğle yemeği için (extra) restauranta doğru yola devam ediyoruz. Aldığımız öğle yemeğinin ardından yol üstünde vereceğimiz ihtiyaç molaları eşliğinde dönüş yolculuğumuz başlıyor. Gece saatlerinde Antalya bölgesinde oluyoruz. Sizleri alınış noktalarınıza bırakarak bir sonraki turda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

    İptal ve değişiklik şartları tur programımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve turumuzu satın alan tüm misafirlerimiz iş bu İptal, iptal ve değişiklik şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.                                                                               

    Madde1: Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen turun başlamasına veya devamına engel teşkil eden; kesin kayıtların gerekli yolcu sayısına ulaşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ile bu ve benzeri tüm mücbir sebeplerden dolayı turu iptal edebilir veya erteleyebilir. Bundan dolayı acentenin bir sorumluluğu ve tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda Lisinya Tur misafirlerine 2 gün öncesinden haber vermekle yükümlüdür. Bu durumda tüketicinin herhangi bir tazminat hakkı yoktur.

    Madde2: Misafirlerimiz Madde1 de belirtildiği gibi durumlarda Lisinya Tur’un belirlediği farklı bir tarihe seçim yapabilir, farklı bir tur rezervasyonuna bakiyesini aktarabilir ve/veya ücret iadesi talebinde bulunabilirler. İade talebinde bulunan misafirlerimize iade işlemi 14 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bu süre iade talebinin acenteye ulaştığı tarihte başlar. Acente tarafından iade işleminin gerçekleşmesinden sonraki süreç banka kanallarından takip edilir.

    Madde 3: Hizmetin başlamasına 60 gün kalaya kadar yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, turun başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %25'ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %50'sini, 14-7 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %75'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente‘ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin iptal taleplerinde geri ödemeler on dört (14) iş günü içinde yapılır. Bu gibi durumda beklenen süre konusunda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.

    Madde 4: Promosyonlu/İndirimli ürünlerde tüketici satın almış olduğu ürüne ait iptal-değişiklik hakkına sahip değildir.

     Madde 5: Kredi kartı, banka kartı veya havale/eft yolu ile yapılan ödemelerde iptal/iade tamamlanınca e-posta adresinize veya telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza ücret iadesi yapılmış demektir ancak iade edilen tutarın kartınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Kredi kartlarında 2-3 gün, hesap kartlarında 6-7 günü bulmaktadır.

    Kredi kartı ile taksitli yapılan alışverişlerde ücret bankaya tek seferde ödenir. Ancak bankanız bu tutarı kredi kartınıza taksitli şekilde iade eder.

    EK MADDE: (Erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. İptal değişiklik bu gibi turlarda sadece erken rezervasyon sigortası alan misafirlerde olur.

    Madde 6: Özel ürünlerde, tüketici, kendisinin veya birinci derecede akrabalarının tur dönemine denk gelen 10 günlük mutat iştigaline engel rahatsızlıklarını, tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi raporla veya ölüm halinde bunun belgelenmesi koşuluyla, hizmet için ödediği tutar kendisine iade edilir. Bu halde rapor ve belgeler hizmetin başlangıcından önce acentaya ibraz edilmesi gerekir.

    Madde 7: Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; Acente, Tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, hizmetin başlangıç tarihinden itibaren 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde Tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.

    Madde 8: Tüketici daha öncesinde rezervasyon yaptığı herhangi bir geziden kaydını mazeret gösterip farklı bir gezi tarihine kaydırmak isteyebilir. Lisinya Tur müsaitlik durumuna göre hareket ederek yardımcı olmaya çalışır. (Geçiş esnasında oluşan ve/veya oluşacak farklar ödenmek durumundadır.)

    https://lisinyatur.com/tur-52-gap-turu.html
    Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti.
    Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesi No:75/A Manavgat/Antalya
    0242 743 33 44


    Bu çıktı 28.03.2024 12:27 tarihinde verilmiştir. Manavgat Ünlü Turizm Tic Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.