Noel pazarlarında hediyelik eşyalar, el yapımı lezzetler, yılbaşı süsleri, kıyafetler gibi pek çok ürün bulma şansına sahipsiniz.
ANTALYA-RİZE| RİZE-ANTALYA
DİREKT UÇUŞ İMKANIYLA
1 Gece 5* Euphoria Hotel Batumi & Eclipse Casino
2 Gece Tiflis
Toplamda 3 Gece Konaklama
- Tarihler -
3 Gece / 4 Gün
3 Gece Konaklamalı
Kişi Başı
19.999₺
'den başlayan fiyatlarla
Tüm kartlara vade farksız 3 taksit imkanı
TURLARIMIZ KADEMELİ FİYAT ARTIŞI GÖSTEREBİLİR.
Koltuk numaraları rezervasyon sırasına göre verilmektedir.
Bu program size uymadıysa diğer programı incelemek için Tıklayınız...
ARAÇ TİPİ MİSAFİR SAYISINA GÖRE BELİRLENMEKTEDİR.
ÖNEMLİ
1- Yurt dışı giriş çıkışlarında Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ile giriş yapılan ülkelerde yeni tip çipli kimlik kartı olmak zorundadır ve tüm yaş gruplarındaki kişilerin kimliklerinde resim olması zorunludur. (Bebek ve çocuklar dahildir.)
2- Anne ya da babası yanında olmayan 18 yaşından küçük misafirlerimizin yurt dışına seyahat edebilmesi için yasal vasilerinin her ikisi yanında değilse her ikisinden de, eğer yanında annesi var ise babasından, babası yanındaysa annesinden noter onaylı tebliğ/muvaffakatname alması zorunludur. Aksi takdirde çıkış işlemi yapamaz.
3- Yurt dışı giriş çıkışlarında pasaport ile giriş yapılan ülkelerde de pasaportlarda ve kimliklerde resim olması önem arz etmektedir. (Bebek ve çocuklar dahildir.)
4- Koltuk numaraları rezervasyon sırasına göre verilmektedir.
5- Batum çıkış harç ücreti 1000₺'dir. (Değişiklik Gösterebilir)
6- Havalimanlarında oluşabilecek rötar, valiz kırılması, ve benzeri durumlardan acentamız sorumlu değildir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Kabin Bagajı |
8 kg ✓ |
|
Kayıtlı Bagaj |
20 kg ✓ |
UÇUŞ DURUMUNA GÖRE BAGAJ HAKLARINIZ DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR
ARZU EDEN MİSAFİRLERİMİZ ONLİNE VEYA HAVALİMANINDA CHECK IN İŞLEMLERİ YAPARKEN (EXTRA ÜCRET ) İLE KOLTUK TERCİH EDEBİLİRLER ( DİKKAT : KOLTUK ÜCRETİ UÇUŞ FİRMASINA YAPILIR )
DİKKAT : HER MİSAFİRİMİZİN CHECK-IN İŞLEMLERİNİ BİREYSEL OLARAK TAMAMLAMASI GEREKİR . HAVALİMANINDA VEYA ONLİNE CHECK-IN İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMAYAN MİSAFİLERDEN LİSİNYA TUR SORUMLU TUTULAMAZ.
Program zamanlamasında (gün içerisinde gezilecek vizit noktalarının sırasında veya günler arasında) hava durumu, yol durumu vb. gibi nedenlerle rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Kabin Bagajı |
8 kg ✓ |
|
Kayıtlı Bagaj |
20 kg ✓ |
UÇUŞ DURUMUNA GÖRE BAGAJ HAKLARINIZ DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR
ARZU EDEN MİSAFİRLERİMİZ ONLİNE VEYA HAVALİMANINDA CHECK IN İŞLEMLERİ YAPARKEN (EXTRA ÜCRET ) İLE KOLTUK TERCİH EDEBİLİRLER ( DİKKAT : KOLTUK ÜCRETİ UÇUŞ FİRMASINA YAPILIR )
DİKKAT : HER MİSAFİRİMİZİN CHECK-IN İŞLEMLERİNİ BİREYSEL OLARAK TAMAMLAMASI GEREKİR . HAVALİMANINDA VEYA ONLİNE CHECK-IN İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMAYAN MİSAFİLERDEN LİSİNYA TUR SORUMLU TUTULAMAZ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ANTALYA HAVALİMANI BULUŞMAMIZ UÇUS SAATİMİZDEN 2 SAAT ÖNCESİ OLACAKTIR !!!
ANTALYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Aspendos Kavşagı Koçtaş Magazası(Doğuya Giderken Önü) (Batıya Giderken Karşısı)
Meydan PTT (Doğuya Giderken karşısı) (Batıya Giderken önü)
Mevlana BP (Doğuya Giderken karşısı) (Batıya Giderken önü)
Mark Antalya (Doğuya Giderken Önü Otobüs Durağı) (Batıya Giderken Karşısı Bilgehan Otel Önü)
İl Sağlık Önü
5M Migros Avm Önü Otobüs Duragı
İl Jandarma(Batıya giderken) Akdeniz Üniversitesi Meltem Kapısı (Doğuya giderken)
Kızılarık Petrol Ofisi
Kepez Belediyesi Kavşağı Çevreyolu
Özdilek Avm (Doğuya Giderken Önü) (Batıya Giderken Karşısı)
100. Yıl Samanyolu Pastanesi(Doğuya Giderken Karşısı) (Batıya Giderken Önü)
SERİK İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Öğretmen Evi
Genpa Kavşağı
Sanayi Kavşağı
Otogar Kavşağı
MANAVGAT İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Lisinya Ofis Önü
Köprübaşı Petek Pastanesi
Çarşı Burger King (Batıya Giderken) Çarşı Ziraat Bankası (Doğuya Giderken)
İbrahim Sözen Gençlik Merkezi
Side Total Kavşağı
ALANYA İÇİN DURAK NOKTALARIMIZ
Alanyum Avm
Lunapark - Dinek kavşağı
25 Metrelik Yol Ziraat Katılım Bankası Karşısı Otobüs Durağı
25 Metrelik Yol Kapanan Süvari Mağazası
Başkent Hastahanesi
Hal Kavşağı Madam Coco
Otogar Kavşağı Belediye Mezarlığı Çevre Yolu Üzeri
Konaklı Işıklar
Avsallar Işıklar
Okurcalar
(TUR ÇIKIŞ GÜNÜNDEN 24 SAAT ÖNCESİNDE KURULACAK OLAN WHATSAP GRUPLARIMIZDAN ALINIŞ SAATLERİ NET OLARAK BİLDİRİLMEKTEDİR)
İptal ve değişiklik şartları tur programımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve turumuzu satın alan tüm misafirlerimiz iş bu İptal, iptal ve değişiklik şartlarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.
Madde1: Acente, gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen turun başlamasına veya devamına engel teşkil eden; kesin kayıtların gerekli yolcu sayısına ulaşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ile bu ve benzeri tüm mücbir sebeplerden dolayı turu iptal edebilir veya erteleyebilir. Bundan dolayı acentenin bir sorumluluğu ve tazminat ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda Lisinya Tur misafirlerine 24 saatten az kala haber vermekle yükümlüdür. Bu durumda tüketicinin herhangi bir tazminat hakkı yoktur. Rehberimiz misafirlerin huzuru, güveni ve programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.
Madde2: Misafirlerimiz Madde1 de belirtildiği gibi durumlarda Lisinya Tur’un belirlediği farklı bir tarihe seçim yapabilir, farklı bir tur rezervasyonuna bakiyesini aktarabilir ve/veya ücret iadesi talebinde bulunabilirler. Tüm turlarımızda online kredi/banka kartı ya da havale ile ödeme yapan sonrasında herhangi bir mücbir sebebten dolayı iade talebinde bulunan misafirlerimize iade işlemi 14 gün içinde gerçekleştirilecektir. Bu süre iade talebinin acenteye ulaştığı tarihte başlar. Acente tarafından iade işleminin gerçekleşmesinden sonraki süreç banka kanallarından takip edilir.
Madde 3: Hizmetin başlamasına 60 gün kalaya kadar yapılan iptallerde, tüketiciye o ana kadar ödediği ücretinin tamamı iade edilir. Tüketici, turun başlamasından 59-31 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %25'ini, 30-15 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %50'sini, 14-7 gün önce sözleşmeyi iptal etmesi halinde tur bedelinin %75'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını Acente‘ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin iptal taleplerinde geri ödemeler on dört (14) iş günü içinde yapılır. Bu gibi durumda beklenen süre konusunda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.
Madde 4: Promosyonlu/İndirimli ürünlerde tüketici satın almış olduğu ürüne ait iptal-değişiklik hakkına sahip değildir.
Madde 5: Kredi kartı, banka kartı veya havale/eft yolu ile yapılan ödemelerde iptal/iade tamamlanınca e-posta adresinize veya telefonunuza bilgilendirme mesajı gönderilir. Bu mesajı aldıysanız bankanıza ücret iadesi yapılmış demektir ancak iade edilen tutarın kartınıza yansıma süresi bankanıza bağlıdır. Kredi kartlarında 2-3 gün, hesap kartlarında 6-7 günü bulmaktadır.
Kredi kartı ile taksitli yapılan alışverişlerde ücret bankaya tek seferde ödenir. Ancak bankanız bu tutarı kredi kartınıza taksitli şekilde iade eder.
EK MADDE: (Erken rezervasyon ve erken ödeme indirimi olan tur programlarında iptal-değişiklik hakkı yoktur. İptal değişiklik bu gibi turlarda sadece erken rezervasyon sigortası alan misafirlerde olur.
Madde 6: Özel ürünlerde, tüketici, kendisinin veya birinci derecede akrabalarının tur dönemine denk gelen 10 günlük mutat iştigaline engel rahatsızlıklarını, tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi raporla veya ölüm halinde bunun belgelenmesi koşuluyla, hizmet için ödediği tutar eğer turun çıkmasına 30 günden fazla var ise kendisine iade edilir. Aksi halde uçak bileti masrafları kesintiye uğrar. Bu halde rapor ve belgeler hizmetin başlangıcından önce acentaya ibraz edilmesi gerekir.
Madde 7: Tüketicinin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; Acente, Tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, hizmetin başlangıç tarihinden itibaren 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde Tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz.
Madde 8: Tüketici daha öncesinde rezervasyon yaptığı herhangi bir geziden kaydını mazeret gösterip farklı bir gezi tarihine kaydırmak isteyebilir. Lisinya Tur müsaitlik durumuna göre hareket ederek yardımcı olmaya çalışır. (Geçiş esnasında oluşan ve/veya oluşacak farklar ödenmek durumundadır.)